Dishoek – Zoutelande

De zwemtocht Dishoek – Zoutelande is de derde in een serie van vier. De tocht vindt dit jaar plaats op woensdag 15 augustus en start om 19:00 uur.
De zwemmers hebben een stroomvoordeel van 1 tot 2 km/uur, afhankelijk van zon- en maanstanden. Een startnummer wordt met een viltstift op de rug van de hand geschreven. Kanovaarders en/of boten begeleiden de zwemmers en geven richting aan. De reddingsbrigade vaart met motorboten langs het parkoers. Na de passage van een grote gele finishboei zwemt u naar het strand en loopt naar de finish. Pas daar wordt uw tijd geregistreerd. Aan de hand van de opgetelde tijden van 4 tochten wordt een klassement opgesteld.

Voorinschrijvingen

U kunt zich via de website inschrijven voor deze zwemtocht. Zie hiervoor het inschrijfformulier van de zwemtochten.

Na inschrijven

Na-inschrijvingen zijn niet meer mogelijk. Wel zal de voorinschrijving tot kort voor de zwemtocht open blijven.

reglement

Lees voor u zich inschrijft eerst de algemene voorwaarden en ons reglement. Hierin staat bijvoorbeeld dat alle deelnemers verplicht zijn met een zwemboei te zwemmen.

Categorieën

Dames, heren, dames junioren, heren junioren.
Junior is hij of zij die in 2018 niet ouder is dan 16 jaar.

Start en finish

Verzamelen bij Eetcafé Pension Duinlust, Dishoek 18 te Dishoek. Finish en prijsuitreiking zijn bij Strandpaviljoen De Branding, Westkapelseweg 1 Zoutelande. Prijsuitreiking rond 20:30 uur.