Vlissingen – Zoutelande

De zwemtocht Vlissingen – Zoutelande is de eerste in een serie van vier. De tocht vindt dit jaar plaats op woensdag 1 augustus en start om 18:30 uur.
Op veler verzoek is deze zwemtrip toegevoegd aan onze zeezwemtochten. Velen wilden graag een langere afstand afleggen. Deze zwemtocht is maar liefst 7,9 km lang en daarmee de langste tocht van Zwemmen Langs Walcheren. We zwommen dit stuk al een keer eerder, in 2013, als voorbereiding op de Scheldebeker Vlissingen – Breskens 2014. Ditmaal is dat niet het geval, het gaat hier om een reguliere zwemtocht zoals u die van ons gewend bent. De uitslagen van 2013 op onze uitslagen pagina bieden een aardige indicatie van de verwachte zwemtijden op deze tocht die zoals bij alle andere tochten met een stroomvoordeel van circa 1 tot 2 km/uur gezwommen zal worden.

Voorinschrijvingen

U kunt zich via de website inschrijven voor deze zwemtocht. Zie hiervoor het inschrijfformulier van de zwemtochten.

Na inschrijven

Na-inschrijvingen zijn niet meer mogelijk. Wel zal de voorinschrijving tot kort voor de zwemtocht open blijven.

reglement

Lees voor u zich inschrijft eerst de algemene voorwaarden en ons reglement. Hierin staat bijvoorbeeld dat alle deelnemers verplicht zijn met een zwemboei te zwemmen.

Categorieën

Dames, heren, dames junioren, heren junioren.
Junior is hij of zij die in 2018 niet ouder is dan 16 jaar.
Start en finish
Verzamelen op het strand bij Strandpaviljoen Panta Rhei, Nollehoofd 1, Vlissingen.
De Finish en Prijsuitreiking is bij Zoutelande in de buurt van Strandpaviljoen de Branding, Westkapelseweg 1 Zoutelande.